Partners

[click for English version]

Dank aan onze partners voor de steun:

Stichting projecten in Nepal – SPIN

Rumahedi en SPIN hebben besloten een samenwerkingsverband aan te gaan.  Onze visie en idealen matchen uitstekend met die van SPIN. Op hun website kun je lezen hoe zij o.a. kinderen met downsyndroom ondersteunen via het Down Syndrome Society Nepal (DSSN) in Kathmandu. Behalve dagopvang krijgen deze kinderen ook onderwijs, muziekles en een goede voorbereiding voor de toekomst door te leren participeren in de arbeidsmarkt.

 

Gemeente Berlare België
Via Christel Foncke, lid van GROS Berlare (Gemeentelijke Raad OntwikkelingsSamenwerking) subsidieerde de gemeente Berlare een mooie som die wij konden inzetten voor de realisatie van onze projecten in 2017.

 

Lions Club of Nepal Highlight ondersteunt vrijwilligers die hun Logo Lions Club Nepal Highlightgemeenschap willen vooruithelpen.
Via onze contactpersoon Binod Sadaula ondersteunen ze ook ons bij de organisatie en coördinatie van en toezicht op de uitvoering van onze projecten. Hun hulp en ondersteuning zijn zeer waardevol gebleken voor ons.

 

Karma Thalo Foundation is een ervaren organisatie op het gebied van
medische logo Karma Thalo Foundationhulpverlening in Nepal.
Zij voorzien ons van advies en
ondersteuning voor de medische hulpacties.

 

Notaris Unie Almere is een dynamisch notariskantoor dat reeds 16 jaar bestaat, en Logo Notarisuni Almeresinds 15 augustus 2013 wordt geleid door mr. Sharon Hament, de jongste notaris van Flevoland. Hij verzorgde pro deo de oprichtingsakte van Rumahedi Foundation Nepal.

 

panorama-studios-logo

Panorama studios ontwierp belangeloos het logo van Rumahedi.

[terug naar index]